Счетоводна къща "Земела"

Здравейте,

Ние от счетоводна къща "Земела", най-любезно Ви каним да станете наши клиенти.

В "Земела" работят специалисти с дългогодишен опит, което Ви гарантира, че ще получите най-качественото счетоводно обслужване!

Имаме удоволствието да работим с най-иновативния и автоматизиран софтуер, което ни дава възможност да Ви предложим почти двойно по-ниски цени от пазарните за същата услуга!

 Цените се изчисляват индивидуално и зависят от няколко неща:

  • вида на предприятието според Търговския закон (ЕТ, ЕООД, ООД, физ.лица, земеделски производители, свободни професии и др.)
  • дейността на предприятието (дали се занимава с търговия, услуги или производство)
  • дали е регистрирано по ДДС или не
  • дали има нает персонал

Често срещан предразсъдък е, че преминаването от едно счетоводство към друго е бавен и тромав процес, свързан с разходи и загуба на време от страна на собственика на фирмата(или физическото лице). Реално нещата се случват по следния начин: след приключването на даден счетоводен период от настоящото счетоводство, ние можем да поемем всичко бързо и лесно, кореспондирайки изцяло с колегите, без това да представлява каквато и да била трудност на собственика.

Счетоводство "Земела" предлага и други услуги, улесняващи и спестяващи време и пари на на своите клиенти. Например предлагаме услуга "Вземане на документи от офис на клиента". Веднъж или два пъти в месеца(според индивидуалността на фирмата), ние можем да посещаваме Вашия офис или магазин(независимо от локацията му) и да прибираме необходимите за счетоводството документи. Това е изключително полезна услуга за хора, които са заети със същността на работата си и искат да си спестят времето.

Защо да изберете нас?

Избирането на счетоводен партньор за Вашият бизнес е изключително важно решение, което може да ви осигури спокойствие и комфорт или постоянни проблеми с данъчните власти. Сред стотиците фирми, които предлагат счетоводни услуги, "Земела" се откроява със следните свои предимства:

  • Опит, знания, професионализъм. 

Всеки един от екипа на "Земела" е професионалист с дългогодишен опит в своята сфера. Такъв е нашият стандарт, на който може да разчитате.

  • Стандарт за работа с клиенти.

Стремежът ни да вникнем във всяка подробност от бизнеса на нашите клиенти, ни позволява да сме максимално полезни и ни улеснява да решаваме казуси, да даваме разумни и адекватни предложения и най-важното да не ги разочароваме.

  • Гъвкава ценова политика

Ние най-добре знаем кога един бизнес се развива и кога същият изпитва затруднения. Базирайки се на анализите ни, цената за счетоводно обслужване би могла да се понижи в спад на обема работа.

  • Клиентски портфейл

Нашите клиенти са едни от най-успешните дружества в гр. Стара Загора. Работим ефективно с тях дълги години. Те са представители на различни икономически сектори - търговия с хранителни и нехранителни стоки, геодезия, охрана, онлайн магазини, внос/износ, придобиване и доставки на стоки в Европейски съюз, фрийланс услуги, аптеки, дрогерии, ресторантьорство и хотелиерство, туристически услуги, производство на моден бранд дрехи и други. 

 

Дайте ход на Вашия бизнес, доверявайки се на професионалистите!

Адрес

гр.Стара Загора
ул. "Пазарска" 13, ет.1
тел.: 042/960333
моб.: 0884/177 795

 
СПОДЕЛИ С

© 2005-2023 "Земела каунт" ЕООД. Всички права запазени.

Създадено от: